Kedves Vásárlóink!


Átköltöztünk és kibővült árukészletünk is.

Új név: Egészség és Ásvány bolt

Wlassics sétány 3. fsz.6.

(Szultán kenyeres udvarban, az Európa sétányon.)

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-13 és 14-17

Kedd: zárva

Szerda: 9-13 és 14-17

Csütörtök: 9-13 és 14-17

Péntek: 9-13 és 14-17


Szolgáltatásaink bejelentkezés alapján, akár más időpontokban is.

Továbbra is Békéscsabán házhozszállítunk, és telefonon is rendelhet.

Kérlek HÍVJ!!! 
+36 20 398-0530

Tanácsadással, termék információkkal, immunerősítéssel kapcsolatos kérdéssel is hívjatok nyugodtan. Amiben tudok segítek.

Szpisjákné Kolarovszki Tünde

Árlista

 

ajandek utalvany kicsi

masszazs image4

gyogito asvanyok

 

menu svedmasszazs

 

menu nyirokmasszazs

 

menu ceragem

 

menu kineziologia

 

Varga gyogygomba

Céginformáció

Cég adatok:
Lélek-Masszázs Kft.

Székhelye:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Telephely:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Cégjegyzékszám
04-09-014184

Adószám: 25985526-2-04

Látogatók

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_counterMa:55
mod_vvisit_counterTegnap:79
mod_vvisit_counterEzen a héten:230
mod_vvisit_counterMúlt héten:394
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:1648
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:1579
mod_vvisit_counterÖsszes:377027

Dátum: 2024-03-29 10:46
Ásványok
Gyógyító ásványok PDF Nyomtatás E-mail

Ásványok, féldrágakövek, drágakövek, gyógyhatásai szervezetünkre.

 

masszazs image4

 

Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. Olyan ez, mintha egy zenekarban a ritmuszavar miatt elcsúszott hangszert térítenénk vissza saját ütemébe, ami elengedhetetlen a harmonikus összhangzáshoz. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk.

A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket.

Bármilyen testi betegség esetén csak kiegészítő terápiaként alkalmazzuk a drágakőterápiát!

 

gyogito asvanyok4     gyogito asvanyok5

 

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő köveket?
Próbáljuk ki, melyik kőnek van számunkra kellemes tapintása, melyik indít el bennünk rögtön valamilyen érzést, gondolatot. A kő, amire éppen szüksége van szervezetünknek, általában felveszi kezünk melegét, ami hideg marad, az pillanatnyilag nem aktuális számunkra.

Marokkő:
A kézbe véve, a kéz reflexzónáin keresztül hatnak szerveinkre. Hordhatjuk zsebünkben a számunkra kedves követ, köveket, így az ember és a kő energiamezői eggyé válnak egész nap, és különösen sugárzóak lehetünk.

Csakraterápia:
A csakrák harmonizálását is végezhetjük féldrágakövekkel, úgy hogy a megfelelő követ a hozzá tartozó csakrára helyezzük, vagy csak nézegetjük, kezünkbe vesszük.

Elixír:
Készíthetünk gyógyító ásványvizet is, ha egy üveg vízbe dobjuk a számunkra megfelelő, kellőképpen megtisztított féldrágakövet, és benne hagyjuk néhány órát. A víz felveszi a kő rezgéseit, és ha megisszuk, a kő gyógyító rezonanciája a testünkre közvetlenül belülről hat.

Féldágakő fürdő:
Tehetjük a fürdővizünkbe is a köveket, a víz kristályszerkezete magába építi a kövek energiáját, és felerősíti hatásukat. Vigyázzunk, nehogy a lefolyó beszippantsa a fürdőzés végén kedvenc köveinket.

Masszázs:
Szép sima nagyobb darab féldrágakövekkel masszírozhatjuk is egyes testrészeinket, például talpunkat, hasunkat, hátunkat.

Ékszerek:
Évezredes hagyománya van a drágakövek testen való viselésének. A drágakövek, nemesfémek a díszítésen túl speciális rezgéseikkel, energiamezejükkel kapcsolatba lépnek az ékszert viselő aurájával, és összesimulva felveszik egymás rezonanciáját.
Az örökölt, de még a frissen vásárolt köveket, ékszereket használat előtt érdemes energetikailag megtisztítani.

A kövek tisztítása:
A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min.5-10 perc) őket, és már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a gyógyulási folyamat.
A tisztításra azért van szükség, mert minden kristály olyan, mint egy kis mikrochip, vagyis tárolja az információkat, így a betegségeket is. Ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

Meddig használjuk?
A kövek jeleznek, amikor már nincs rájuk szükségünk, elhidegülnek tőlünk, vagyis érintésünkre és viselésükkor hidegek maradnak. Ilyenkor tegyük le, mert mint bármi mást, a gyógyító energiákat is túladagolhatjuk. A gyógyulás után tartsunk tíz nap szünetet, majd megelőzésként hordjuk magunknál marokkő formájában.

 

gyogito asvanyok1    gyogito asvanyok2    gyogito asvanyok3